Single post

Registru de Insuficienta Cardiaca

Stimati Colegi,heart

Problematica Insuficientei Cardiace reprezinta o preocupare permanenta  a colectivului Clinicii  de Cardiologie, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgentă Tg-Mureş si centrului Medical Cardiomed.

Venind in sprijinul pacientilor cu Insuficienta Cardiaca a caror proportie este in permanenta crestere in patologia cardiovasculara, avem propunerea  de a dezvolta un Registru de Insuficienţă Cardiacă, dupa modelul  Registrului de Infarct Miocardic Acut, a carui introducere in practica a contribuit la imbunatatirea semnificativa a asistarii pacientului cardiovascular in ultimii ani.

Avem in intentie initierea unui protocol de urmărire al pacientilor cu Insuficienta Cardiaca cu sprijinul dumneavoastră, care sa cuprinda  diagnosticarea, evaluarea  prin metode imagistice multimodale si urmarirea eficientei terapiei in aceste cazuri. Sperăm ca  introducerea acestui protocol o sa faciliteze asistarea la nivel european a acestei categorii de  bolnavi, in cadrul acestei registru.

Infiintarea registrului pe baza unor protocoale universal acceptate la aceasta categorie de pacienti poate avea un impact social si financiar important.

In speranta unei colaborari pe viitor va invitam sa participati la  realizarea Registrului de Insuficienta cardiaca, si sa indrumati pacientii catre centrul nostru pentru evaluare in vederea includerii in acest registru, si tratament de specialitate. Includerea va avea loc pe baza biletului de trimitere, in regim gratuit.

Descarcati formularul:

pdf


Data de contact:


Luni, Miercuri
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Clinica de Cardiologie
Adresa:Str. Gheorghe Marinescu nr. 50,Târgu-Mureş, 540136, România
Tel: 0265-211595


Marti, Joi, Vineri

Centrul Medical Cardiomed
Adresa: Targu Mures, str. 22 Decembrie, nr 76,
Email: contact@cardiomedtgm.ro
Tel: 0265-217333
Web: www.cardiomedtgm.ro


Vă mulţumim

Colectivul Clinici de Cardiologie si al Cardiomed-ului

LEAVE A COMMENT

18 − 3 =

powered by jjWebDev
Shares
by jjWebDev