fbpx

Centrul Medical Cardio Med din Tîrgu Mureș, unitate de cercetare științifică medicală avansată atestată de Comisia Europeană pentru activitate de cercetare, având în obiectul de activitate cercetarea-dezvoltarea, organizează în perioada 6-14 ianuarie 2016 competiție pentru selectarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical.

Proiectele trebuie să corespundă priorităților de cercetare ale Centrului Medical Cardio Med, fiind adresate domeniului de imagistică medicală cu aplicații în nanoimagistică, dintr-o abordare multidisciplinară (cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, chirurgie, oncologie, etc). Proiectele câștigătoare trebuie să demonstreze potențialul de a obține rezultate publicabile în reviste internaționale ca urmare a utilizării infrastructurii care va intra în dotarea centrului prin proiecte naționale de dotare cu infrastructură de cercetare destinate IMM-urilor (RMN cu aplicații de nanoimagistică, AngioCT multislice 128).

Detalii referitoare la competiție, pachetul de informații și Formularele depunerii de proiect se găsesc pe site-ul centrului Cardio Med: www.cardiomedtgm.ro

Cei interesați pot obține informații de la telefon 0265-217333, email:contact@cardiomedtgm.ro Proiectele pot fi trimise prin email sau la sediul Centrului Cardio Med (Tg. Mureș, str. 22 decembrie 1989 nr. 76), termenul de depunere a propunerilor de proiect fiind 14 ianuarie 2016, ora 17:00.