fbpx
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE CARDIONETWORK.RO

 

Acest site este administrat de ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED. Utilizarea și vizitarea site-ului cardionetwork.ro, (numit în continuare ”Site-ul’) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții. Prin accesarea și navigarea pe ”Site” confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții precum și cu politica noastră privind cookies. Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni și Condiții iar ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Acuratețea informațiilor și renunțarea la răspundere
ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED își propune să se asigure că toate informațiile de pe Site sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acesta sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. Înainte de a încheia un contract bazat pe sau în legătură cu informațiile de pe acest site, trebuie să obțineți informații complete de la organizația sau persoana cu care stabiliți contractul. ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED nu este responsabil pentru informațiile furnizate de orice terță parte în legătură cu un astfel de contract.

Prin vizitarea Site-ului recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest Site este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește Site-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

Admiteți că nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de întrerupere.

Codul de conduită
Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și exacte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Dacă accesați orice parte a site-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea parolei de către orice terță parte.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula accesul la zonele protejate prin parolă ale site-ului dacă considerăm că folosirea site-ului este în detrimentul site-ului sau al altor utilizatori.
Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

  • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de alți utilizatori terți;
  • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă drepturile oricărei persoane;
  • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;
  • să nu trimiteți un e-mail “spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED, la orice adresă disponibilă pe Site; și
  • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

Dacă suferim pierderi dovedite a fi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni și Condiții de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor softuri de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că este sigură conexiunea dvs. la Site.

Linkuri si formularele de mesaje
Site-ul poate include legături hipertext la site-uri web ale unor terțe părți. ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED nu este responsabil pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț.

Plata:
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat/posta.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri/prestatori/alti furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED.
Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online EuroPayment Services S.R.L.
ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED nu au acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online EuroPayment Services S.R.L – euPlatesc.ro

Dupa finalizarea platii cu cardul, in cazul evenimentelor online, clientul va putea avea acces imediat in pagina de desfasurare a evenimentului si catre platforma ZOOM.

Anulari/ Modificari:
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor cu care ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED a angajat servicii. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED despre intentiile dvs.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii sau va trebui sa respectati anumite cerinte impuse de prestatori/furnizori de servicii.

ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED nu poate anula/ modifica serviciul inainte de a primi cererea dvs ferma in scris.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Toate solicitarile de modificari, anulari, si restituirea sumelor virate prin banca sau cu cardul vor fi solutionate in maxim 5 zile lucratoare de la data primirii solicitarii in scris.

Drepturi de proprietate intelectuală

  • ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui Site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.
  • Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al ASOCIATIA T.T.T.T.– KARDIOMED. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.
  • Puteți tipări extrase de conținut de pe Site sau oricare dintre pagini doar pentru utilizarea dvs. personală dar nu și pentru alte scopuri.
  • Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED.
  • Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

Vă recomandăm să citiți cu atenție ”Politica de cookies” a Site-ului si ”Politica de protectie a datelor personale” ale Asociatia T.T.T.T – Kardiomed.
Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care sunt întreținute exclusiv de terți. Site-urile terță parte nu fac obiectul prezentei politici și nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau practicile lor de confidențialitate. Vă încurajăm cu tărie să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Protecția datelor
Prin folosirea acestui site, inclusiv înregistrarea pentru a cere o oferta, vă dați consimțământul ca cardionetwork.ro să proceseze orice date personale ne încredințați, asa cum sunt ele definite de regulamentul ue 679/ 2016, în concordanță cu politica Asociatia T.T.T.T. – Kardiomed de protecția datelor personale.

Pentru probleme legate de termeni și condiții
Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a ne comunica în orice moment pentru orice subiect legat de Termeni și Condiții, utilizând datele de contact de mai jos:

Cum ne contactați
ASOCIATIA T.T.T.T. – KARDIOMED, cu sediul în B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 76, loc. Târgu Mureş, Jud. Mureș, telefon: 0265-217333, email: office@cardionetwork.ro

Actualizarea termenilor și condițiilor
Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului oricand accesați site-ul nostru pentru a fi informați despre orice actualizare a acestora.