Plata Online cu Card Bancar

Inregistrarea la Congresul CardioNet presupune plata taxei de participare online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Prin plata Online cu Card Bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant.
Plata prin sistemul “3-D Secure” va asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online EuroPayment Services S.R.L.
ASOCIATIA T.T.T.T – KARDIOMED nu au acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online EuroPayment Services S.R.L – euPlatesc.ro

Dupa finalizarea platii cu cardul, in cazul evenimentelor online, clientul va putea avea acces imediat in pagina de desfasurare a evenimentului si catre platforma ZOOM.