fbpx

TERMENI SI CONDITII

 

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului cardionetwork.ro si participarea la webinariile organizate de Asiciatia T.T.T.T Kardiomed. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la webinariile organizate de Asiciatia T.T.T.T Kardiomed, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.
In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la telefonul 0265217333

 

Inscrierea
Inscrierea poate fi realizata prin completarea Formularului de comandasau prin email la office@digitalskills.ro. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, taxa de webinar numar maxim de locuri la curs. Pentru a va inscrie la un webinar folosind formularul online trebuie sa dati click pe butonul INSCRIE-TE din pagina webinarilor la care doriti sa participati si sa completati campurile din formular.

 

Pretul
Pretul este afisat pe site si este exprimat in LEI.

 

Conditii de returnare a taxei
Returnarea taxei se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel tarziu cu 3 zile lucratoare inainte de data de inceperea webinarul. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea webinariilor, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea cursurilor si materialele de curs.

 

Politica de confidentialitate
Asociati T.T.T.T kardiomed se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.